Nädalavahetuse sushitamisest oli tükk lõhet veel järgi, mõtlesin, et panen ahju, noh nagu ikka :) Kartuliga väga palju vaeva ei viitsinud näha, lihtsalt viskasin paar suuremat koos koorega ahju. Isegi hõbepaberit ei keeranud ümber, sest mul lihtsalt polnud seda. Peale 1,5 tundi olid nad täpselt nagu lõkkekartulid, küll mitte nii söestunud, aga maitselt ikka väga sarnased. Kartuleid sõime loomulikult või ja natukese soolaga - kõige maitsvam ja lihtsam viis :)
Salati jaoks võtsin ka vaid kirsstomateid ja frillice salatit, kuid järsku tundus see nii tavaline ja kuidagi kulunud kooslus.. Tegin mõned muudatused - frillice, tomat, redis, riivitud porgand, riivitud küüslauk, balsamiäädikas, päevalille külmpressõli (niiiii hea pähklise maitsega) ja kõrvitsaseemned. Kokkuvõttes maitses kõik kuidagi uskumatult hästi, meil kummalgi polnud sõnu.. Vahel ongi vist nii, et mida lihtsamini roog valmib, seda parema maitsega see sulle tundub :))
No comments:
Post a Comment