Monday, July 30, 2012

No mida nädalavahetust?!!

Cabrioga Pärnusse, sünnipäevapiknik rannas ning pulmaaastapäev koos väga super sooja ja päikselise ilmaga.
Ja rohkem sõnu polegi vaja.













Ära märkima peaks tegelikult veel selle, et pildid üliisuäratavatest toitudest on üles võetud OKO restoranis, mis asub Kaberneeme sadamas. Väga idülliline koht, peamiselt pakutakse kalaroogasid, mis on minu kui kala-armastaja jaoks eriti super. Pildil olev 58´C juures küpsetatud mee- ja sinepikastmega punakala oli kõige otsesemas mõttes SUUS SULAV :) Mitte et praetud värske kartul tilli ja soolaga halvem oleks olnud, proovisin muuseas seda ka kodus teha ja kukkuski põhimõtteliselt sama hea välja. Lihtsalt keetsin kartuli koos koorega, praadisin piisavas õlis pruunikamaks ja segasin siis hakitud tilli ja meresoolaga. No niii hea.


No comments:

Post a Comment