Thursday, December 20, 2012

Väike terviseshopping

Loitsukelleris on uutele püsiklientidele kõik kaubad peale raamatute ja ehete 20% alla hinnatud. Ei jätnud sellist juhust kasutamata ning tegingi eelmine nädal väikese shoppingu :) Seda enam, et nii või naa sinna minna plaanisin. Kokku suutsin selles mõõtmetelt üsna väikeses poes aega veeta tervelt tunni ja tegelikult oleksin võinud sinna jäädagi, lihtsalt muud toimetused tulid juba peale. Tunniga jõudsin nii kaugele, et sain endale pool kilo goji marju, soolaseebi ja roosipuu eeterliku õli. Need olid kohe kindlasti viimase aja parimad ostud :)

Goji marju tahtsin niikuinii, et miskit head näksimist oleks, soolaseebi aga avastasin juhulikult. Himaalaja ning meresoola tervistavat mõju olen alati uskunud - soolane merevesi ju üks neist põhjustest, miks suviti meie nahk nii ilus ja särav on. Kasutan meresoola veel kehakoorijana ning olen sellest ka küllastunud lahust valmistanud (samuti ravivate omadustega, neist täpsemalt SIIN). Soolaseep ongi tegelikult üks kamakas soola ja seda hõõrutakse pärast dušši märjale nahale ning lastakse siis ära kuivada. Algul veidi tulitab, kuid siis varsti läheb üle :) tegelikult mulle isegi meeldib see tuline tunne :) Kreemi pole samuti vaja panna ning peale mõningast kasutamist ei tohiks seda üldse vaja minnagi - sool sulgeb naha pinnal olevad soomused ning nahk ei lase selle tagajärjel enam niiskust välja ning on pehme ja sile :)) mõnus :)

Lõpuks siis see roosipuu, mis viimane kord Saaremaal niiiii väga meeldima hakkas. Mõtlesin, et tahaks kodus samuti aroomisauna proovida :) Tegelikult pole ma sauna veel jõudnud, kuid see-eest olen pea igal õhtul aroomiteraapiat teinud :D küünla ja aroomilambiga :) SEST ET roosipuul on peale imelise roosilõhna veel palju häid omadusi, nagu näiteks tasakaalustav, rahustav ja ka afrodiseeriv mõju ;) lisaks tekitab hea une :)

Niisiis kes soovib veel viimase hetke jõuluostusid teha, saab kuni 24. detsembrini 20% soodustust kasutada!


No comments:

Post a Comment