Tuesday, August 20, 2013

Kohvik "Till ja Kummel"

Külastasin mõni aeg tagasi ühte vahvat, sooja ja armsat kohvikut Tallinna Vanalinnas Nunne tänaval. Mulle meeldis menüü, mulle meeldis atmosfäär ja ka huvitav asjaolu, et tualettruumis on olemas kätekreem :)


Kohvik on justkui jagunenud kolmeks osaks - siseruum, õu ja midagi nende kahe vahepealset :) Nii et mõnus olemine on tagatud iga ilmaga. Ümberringi palju armsaid detaile ja kummeliõisi..
Toidud on põnevad ja maitsevad hästi. Menüüs on võrdlemisi palju kalaroogasid ja loomulikult ka mõned taimetoidud ..muidu ma ju üldse ei kirjutakski sellest ;)


Mina sain sel korral maitsta hakitud suitsulõhe punase sibula ja kapparitega. Siis järgmiseks suvine panniroog kukeseente ja aedubadega. Kusjuures seda kooslust kohtan järjest enam, ka ise enda kodus :) Ja lõpetuseks suuuuuur kausitäis värskeid maasikaid La Muu kookosejäätisega (väga kookosene). Originaalis oli küll mõeldud kondenspiimaga, kuid minu soovile tuldi lahkesti vastu ja nii saingi ära proovida Eesti oma ökojäätise.


Kohvik Till ja Kummel on valitud ka 2013. aasta 50 parima söögikoha hulka.
http://www.till-kummel.ee/


2 comments:

  1. :) armas jutt. Käisin ka seal ja väga meeldis! Koht kuhu tahaks jälle tagasi minna: mõnus interjöör, seltskond ja väike valge Elvis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitähh :) Interjöör tõesti mõnus ja ka menüü vaheldub üsna tihti. Viskasin just pilgu peale ja tuleb nüüd vist seda 54 kraadi forelli proovima minna.

      Delete