Thursday, October 3, 2013

Seenemetsas teraapial

Kaks nädalat tagasi, kui päike veel nii nii soojalt paistis, käisin mina Roosta metsades marjul ja seenel. Terve päev mändide all mõjus kui teraapia. Minu jaoks ongi kaks kõige lõõgastavamat ajaveetmist saun koos kõige sinna juurde kuuluvaga ning loodus. Võsas oksade vahel pusida mulle väga ei meeldi, kuid männimets samblavaiba ja mustikatega on küll üks hea koht ringi jalutamiseks.

Metsa alt viis rada vahepeal ka mereranda, kus soojale liivale pikali sai visata ja lihtsalt niisama olla.. täiega mõnus :)

Septembri keskpaigaks olid mustikad pohlade vastu välja vahetunud ja need maitsesid niiiii hästi. Veel tänagi tegin neist samadest pohladest koos banaani, õuna, ingveri ja kaneeliga hommikusmuutit :))


Mis puutub aga seentesse, siis neile nii päikselised ilmad hästi ei sobi ja seetõttu me korve ka päris täis ei saanud. Peamiselt leidus männiriisikaid ja ühes salakohas ka lehterkukeseeni. ;) Viimased on eriti ilusad ja maitsvad isendid.  


Kuigi praegu ulatub temperatuur õues vaevu kümne kraadini, soovitan siiski soojalt :) rohkem aega väljas veeta ja seeläbi oma meelel puhata lasta! Enesetunde pärast ikka ;)

No comments:

Post a Comment