Tuesday, June 11, 2013

See kõige kõigem - arbuuuusisalat :)

Tänu imeliselt ilusate ilmadega alanud suvele pole ma kahjuks juba mõnda aega miskit kirjutada jõudnud.. Kohe kuidagi ei raatsi ühtki vaba hetke arvuti taga veeta, kui päeval päike nii eredalt paistab või õhtul kenasti mere taha loojub. Teemasid, mida jagada, on sellisel mõnusal ajal aga rohkem kui küll - ananassi-kookosesmuutidest õhtuste rannapiknikeni välja :) Täna aga teen otsa lahti minu isikliku suvelemmiku - arbuusisalatiga!

Tegelikult olen korra seda eriti mahlast suutäit siin varemgi reklaaminud, kuid nüüd natukene põhjalikumalt. Arbuusisalatit võib vabalt süüa omaette toiduna või siis ka grillimise juurde. Kõrvale sobiks hästi miskit krõbedat hammustada, näiteks röstitud seemneleiba küüslauguvõiga..mmm :)


Seekord panin tükeldatud arbuusile juurde salatilehed, feta juustu kuubikud ja röstitud kõrvitsaseemned. Juustu ostan tavaliselt mingite valmis lõigatud kuubikutena, kas õlis või soolvees, siis on kindel, et need salatisse segamisel sodiks ei lähe.



Samas võib ka teistmoodi. Näiteks kõrvitsaseemned välja vahetada seedermänni- ehk piiniaseemne vastu või feta kuubikute asemele parmesani peale riivida. Olen ka niisugust proovida saanud, kus veel lisaks balsamico kaste peal - väga ok ;)


No comments:

Post a Comment