Sunday, July 14, 2013

Kaluriküla kalarestoranis

Suvepuhkus jõudis meieni imeliselt ilusate ilmadega, mida tähistasime meie oma kodukülas just äsja püsti pandud uues ilusas kalarestoranis. Tegelikult on restoran veel nii värske, et ametliku avamiseni on tsipake aega, kuid omad inimesed lasti juba praegu hõrgutisi proovima ;)

Toidud olid ilmselgelt imemaitsvad. Eelroast, milleks oli heeringasalat tilliga, unustasin suure näljaga pilti teha, kuid lõhe kukeseente ja ubadega ning šokolaadikook laimijäätisega on siin allpool kenasti olemas. Kõige erilisem ja imelisem kogu asja juures on see, et meri on päris tõsiselt kivi viskamise kaugusel. Näiteks istud terrassil ja viskad lutsu :D Ehk siis vaade missugune, lisaks vabastav mereõhk ja mõnus muusika.. Ilusa ilmaga, nagu seda oli reede õhtul, kui meri oli peegelsile ja päike paistis nii nii soojalt, on olemine kalarestoranis lausa idülliline.




Pikemalt kirjutan peale järgmist külastust, kui restoran juba päriselt valmis on. Nüüd aga löön arvutikaane järgnevaks kaheks nädalaks kinni ja ronin esiistmele Jaanuse seltsi tagasi, sest "juba" 2300 km pärast oleme omadega Horvaaaaatias :)))))


No comments:

Post a Comment