Sunday, October 21, 2012

Türgi, Tekirova, Phaselis Rose

Täiesti uskumatu, kui kihvt, lahe, super, äge ja nii nii fun on sõpradega koos reisida. Palju naeru, häid sööke, suurepäraseid inimesi, ilusat loodust, seiklusi, tervendavat soolast merevett ja päikest. Aitäh Katja ja Riho ja Jaanus, see ei jäänud kindlasti viimaseks korraks ;)

'


























Tuesday, October 2, 2012

Jooga

Lõpuks ometi tegin selle esimese sammu ning alustasin joogaga. Sain kaks kuud tagasi Jaanuselt sünnipäevaks Ashtanga Joogakooli kinkekaardi. Sealt soovitati, et joogaga oleks hea algust teha nende korra kuus toimuval workshopil. Esimene mulle sobiv workshop toimuski nüüd möödunud laupäeval. Praeguseks on mul selja taga veel lisaks kaks joogatundi. Väga suurepärane on olla, mitte et ma midagi füüsiliselt tajuksin, selleks vast vara veel, ma lihtsalt tunnen, et see on nii õige minu jaoks.

See joogateemaline laupäev oli mulle üks inspireerivamaid kogemusi üldse. Parim osa oli Jocke Salokorpi loeng joogast ja oma südamega kontakti leidmisest, õnnelikust elust. Ja see kõik ei olnud üldsegi mitte mingi woodoo või midagi maavälist, täiesti vastupidi. Jocke teeb väga head huumorit ja seletab kõike tänapäevaselt ning eluliselt. Soovitan kindlasti KÕIGILE!! Eriti neile, kes elavad nagu oravad rattas, ehk siis ma juba lubasin, et järgmisele workshopile lähen koos abikaasaga ;)

Niisiis, leidsin endale palju sobilikuma mooduse keha treenimiseks, kui see, millega varasemalt olen tegelenud. Jooga ei seisne mitte ainult keha tugevdamises ja harjutuste perfektses sooritamises. Jooga muudab meid teadlikuks oma kehast ning mis kõige tähtsam - oma vaimust. Niiviisi õnnestub meil järjest enam mõista, mis meid tegelikult õnnelikuks teeb ja mismoodi oma elu elada, et end hästi tunda :)

Lõpetuseks midagi vähem deepi´i - esimene joogatund tundus füüsiliselt isegi raskem kui esimene Bodybump :D Tegemist ju ikkagi kõige füüsilisema joogaliigiga - Ashtangaga.